In de tas van een paardenfotograaf

Welke gadgets zijn onmisbaar voor een paardenfotograaf?

Als paardenfotograaf in Nederland heb ik altijd onwijs veel spullen bij me, zodat elke shoot een succes wordt! Ik neem je mee in wat ik allemaal in mijn tas heb zitten want met alleen een camera, ben je nog niet klaar. Wat zit er in mijn tas? Ik vertel het je hieronder!

What’s in my bag?

  • Fotografiehalsters
  • Vliegenspray
  • Glansspray
  • Babydoekjes
  • Handdoeken
  • Elastiekjes
  • Longeerlijn
  • Touwhalsters
  • Paarden make-up
  • Poetshandschoen

Zoals je ziet zit er een heleboel in de tas van een paardenfotograaf. Al deze dingen worden als het goed is ook al meegenomen door de eigenaar van het fotomodel maar helaas zie ik soms dat er in de drukte toch nog iets vergeten wordt! Daarom heb ik het altijd in de auto liggen voor het geval dat er toch iets achtergebleven is op stal. Voor de shoot ontvangt de klant altijd een welkomstpakketje met een magazine met allemaal tips, tricks, voorbeelden van shoots én een inpaklijst. Zo kan diegene zichzelf en het paard goed voorbereiden op de shoot en weet ik zeker dat ik er alles aan gedaan heb om goed mijn verwachtingen uit te leggen. Zo is het voor beide partijen altijd duidelijk en kan je snel van start tijdens de fotoshootdag.

De dag van de fotoreportage is een spannende dag en het kan dus best gebeuren dat er iets over het hoofd gezien wordt, ik zorg daarom dat ik altijd extra spulletjes bij me heb zodat we alsnog gewoon van start kunnen! Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje te nemen in de tas van een paardenfotograaf en wie weet tot snel!

SHARE THIS POst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *