- one of my best friends never say a word to me

Foto's worden pas belangrijk op het moment dat je ze niet hebt. Helaas is dit iets wat ik zelf eerst moest ervaren voordat ik doorkreeg dat het écht zo was. Dierbare herinneringen van jou en jouw allerbeste viervoeter zijn belangrijk, want hoe vervelend ook; hij zal niet voor altijd blijven. Ik help jullie graag met het vereeuwigen van jullie band en herinneringen samen.

Je hebt misschien al wel tientallen foto's van je paard gemaakt met je telefoon en zijn ze allemaal leuk voor op Social media maar zijn het écht de foto's die jij later graag aan de muur wil hebben hangen? Vaak niet. Je wilt graag foto's waar jullie beiden geweldig op staan, waar jullie hechte band goed zichtbaar is en foto's die je op elk mogelijk formaat aan de muur kan hangen omdat de kwaliteit goed is.

Vind hieronder mijn verschillende pakketten en bijbehorende tarieven, meer informatie over de werkwijze en veelgestelde vragen.

Boek jouw fotosessie!

Dit pakket bevat:

Deluxe

+ Uitgebreid advies voorafgaand aan de fotoreportage
+ Volledig zelf in te vullen fotoreportage
+ Je eigen foto's uitkiezen uit jouw persoonlijke galerij
+ 15 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie
+ De mogelijkheid om meer foto's te bestellen
+ Inclusief fotopakket met jouw gekozen foto's (t.w.v. €65,00)

€197,00 (exclusief reiskosten)

Deluxe fotoreportage

Standaard

+ Uitgebreid advies voorafgaand aan de fotoreportage
+ Portret foto's + rij- of actiefoto's
+ Je eigen foto's uitkiezen uit jouw persoonlijke galerij
+ 7 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie
+ De mogelijkheid om meer foto's te bestellen

€147,00 (exclusief reiskosten)

Standaard fotoreportage

Alles kan en mag tijdens jouw fotoshoot! Ik ken door heel Nederland heen natuurlijk een aantal gave locaties, waarbij ik de provincie Drenthe op mijn duimpje ken. Dat heeft als voordeel dat ik weet wat de beste fotoplekjes zijn op die locaties.

Kan jouw paard niet op de trailer of heb je mooie plekken bij jouw stal in de buurt? Ook dat is natuurlijk geen probleem! De meeste klanten hebben hun fotoshoot gewoon op stal of in de omliggende gebieden. Als ik op de afgesproken locatie kom, bekijken we eerst de mooiste plekjes in de omgeving. Ook als je denkt dat jouw locatie niet erg geschikt is, kunnen we er wat moois uit halen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

01. MAG IK ZELF EEN LOCATIE KIEZEN VOOR DE FOTOSHOOT OF DOE JIJ DAT?

Dat is helemaal niet erg! Alle paarden staan bij mij altijd vast aan een hoofdstel, halster  of aan een speciaal fotografiehalster zodat je altijd controle hebt over je paard naartoe gaat. Ik maak voornamelijk gebruik van het speciale fotografiehalster maar je mag natuurlijk ook je eigen favoriete halster of hoofdstel meenemen naar de fotoshoot. Zorg dan wel dat dit tuig goed schoon en opgepoetst is en dat het perfect past. De kleinste details zijn zichtbaar op de foto!

02. Mijn paard kan niet los staan, is dat erg?

Dit is helemaal afhankelijk van jouw situatie! Meestal ben ik 1,5 tot 2 uur bezig met een fotoshoot als we portret-, actie- en rijfoto's maken.

Plan in ieder geval geen activiteiten direct na de fotoshoot, want het kan altijd gebeuren dat het niet helemaal volgens planning loopt en de fotoshoot langer duurt. 

03. Hoe lang duurt een fotoshoot?

Wist je dat fotografen van suiker zijn? Haha!
Zodra het regent kan de fotoreportage helaas niet doorgaan en verzetten we de fotoshoot. Dit geldt ook voor hevige sneeuwval, hele dichte mist of andere slechte weersomstandigheden. 

We zoeken samen naar een nieuwe, geschikte datum om alsnog jouw onvergetelijke fotoshoot met je paard te kunnen doen.

04. Wat als het regent of slecht weer is?

Ja! Heel graag zelfs! Een helpende hand is onwijs fijn tijdens de fotoshoot. Diegene kan jouw paard even vasthouden wanneer jij je aan het omkleden bent, diegene kan met snoepjes rammelen om de oortjes mooi naar voren te krijgen en het is natuurlijk ook gewoon heel gezellig om iemand mee te nemen tijdens jullie fotoshoot!

05. Mag ik iemand meenemen naar de fotoshoot?

Wanneer jouw vraag niet beantwoord is via de informatie op mijn site kan je natuurlijk altijd contact met mij opnemen!

06. Ik heb een andere vraag!

Neem contact op!

Veelgestelde vragen

Contact

Vraag jouw sessie aan

fotoreportage boeken.

Ik wil graag een 

Verzend aanvraag!

Bedankt voor je aanvraag! Je krijgt binnen 48 uur antwoord.

Contact

Vraag informatie aan

Bedankt voor je bericht!
Je krijgt binnen 48 uur antwoord