Het inhuren van een professionele paardenfotograaf heeft meerdere voordelen. Zo let ik altijd op de kleinste details, weet ik als geen ander hoe druk sommige paarden kunnen zijn en zal ik je tips geven om samen prachtig op de foto te staan. We gaan samen voor het beste resultaat!

Zelfs de kleinste details zijn belangrijk

Nadat je besloten hebt dat je graag een fotoshoot wilt doen samen met mij, kan je hieronder bekijken wel pakket het beste bij jou past. Wil je een shoot met alles er op en eraan of zijn alleen een aantal portretfoto's voldoende?

Hoe werkt het?

1 / 4

Neem contact op! We plannen samen een datum, ik beantwoord al jouw vragen en we kijken naar een geschikte locatie. Je kan een shoot boeken via de mail, app, telefoon of per post. Maar het liefste heb ik dat je het doet via onderstaand formulier! :)

Boek jouw fotosessie!

Stap 2 

2 / 4

Ik help jou met de voorbereiding!

Nadat de datum vast ligt, krijg je van mij alle informatie om je goed voor te bereiden op jouw fotoshoot. Wanneer je vragen hebt, kan je me natuurlijk altijd appen!

Stap 3

3 / 4

Dit is jouw dag! Tijdens de fotoshoot is het jouw feestje. Er is geen tijdsdruk en ik begeleid jullie door de fotoshoot heen met natuurlijk die prachtige foto's als resultaat. 
Zie ik je snel?!

Stap 4

4 / 4

De opties

+ Mini shoot van ongeveer 30-45 min.

+ Portretfoto's met zwarte achtergrond 

+ Uitgebreid advies voorafgaand aan de fotoreportage

+ Je eigen foto's uitkiezen uit jouw persoonlijke galerij

+ 5 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie

+ Mogelijkheid om meer foto's te bestellen

Black beauty's

All inclusive

+ Fotoreportage is helemaal naar wens in te vullen, meerdere paarden en/of locaties mogelijk

+ Geen tijdsdruk

+ Welkomstpakket met uitgebreid advies voorafgaand aan de fotoreportage

+ Je eigen foto's uitkiezen uit jouw persoonlijke galerij

+ 15 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie

+ Mogelijkheid om meer foto's te bestellen

+ Mini album (t.w.v. € 34,95) met jouw favoriete foto's

124

197

247

€                       ,00

€                      ,00

€                       ,00

Boek jouw fotosessie!

Making Memories

+ Fotoreportage van één paard op één locatie

+ Portretfoto's + rij- of actiefoto's

+ Uitgebreid advies voorafgaand aan de fotoreportage

+ Je eigen foto's uitkiezen uit jouw persoonlijke galerij

+ 10 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie

+ Mogelijkheid om meer foto's te bestellen

Zullen de paarden zich gedragen? Allemaal vragen die door je hoofd gaan maar Claudia regelt het en draait voor niks haar hand om. 

Claudia nogmaals bedankt voor de super mooie foto’s en wij komen zeker weer!

"Wat een bizar mooie foto's zijn het geworden!"

Anna de Vos

De shoot was zo leuk en gezellig, het was helemaal niet ongemakkelijk en het voelde alsof ik Claudia al jaren kende. De foto's zijn ver boven verwachting! Ik wist wel dat ze een goede paardenfotograaf was, maar hoe deze foto's zijn gemaakt, WAUW!

Een super spontane meid met veel geduld, ik kom zeker terug!

"De foto's zijn ver boven verwachting!"

Mariëlle Verhoef

Claudia is meerdere malen bij ons geweest om paarden op de foto te zetten, zowel voor de verkoop als voor eigen herinneringen. 

Claudia heeft veel gevoel om op het juiste moment het mooiste plaatje te krijgen en in overleg is er veel mogelijk

"Altijd tevreden over het eindresultaat"

Kelly de Leeuw

Claudia is een zeer professionele paardenfotograaf. Zij kan mens en dier met veel emotie en uitdrukken vastleggen op de gevoelige plaat

"Claudia is een zeer professionele paardenfotograaf"

Chantal Bosscha

Veelgestelde vragen

Wanneer jij een All inclusive fotoshoot boekt, is deze keuze helemaal aan jou. Alles kan en mag tijdens jouw fotoshoot! Ik ken door heel Nederland leuke fotoplekken. Kan jouw paard niet op de trailer? Ook thuis is een fotoshoot geen enkel probleem, als je denkt dat jouw locatie niet erg geschikt is, kunnen we er wat moois uit halen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Wanneer je een Black Beauty's minishoot boekt is deze bij jou op stal of op locatie in Smilde (9422 KB)

Dat is helemaal niet erg! Alle paarden staan bij mij altijd vast aan een hoofdstel, halster of aan een speciaal fotografiehalster zodat je altijd controle hebt over je paard naartoe gaat. Ik maak voornamelijk gebruik van het speciale fotografiehalster maar je mag natuurlijk ook je eigen favoriete halster of hoofdstel meenemen naar de fotoshoot. Zorg dan wel dat dit tuig goed schoon en opgepoetst is en dat het perfect past. De kleinste details zijn zichtbaar op de foto!

Dit is helemaal afhankelijk van jouw situatie! Meestal ben ik 1,5 tot 2 uur bezig met een fotoshoot als we portret-, actie- en/of rijfoto's maken. 
Plan in ieder geval geen activiteiten direct na de fotoshoot, want het kan altijd gebeuren dat het niet helemaal volgens planning loopt en de fotoshoot langer duurt. 

€                          ,00

Wist je dat fotografen van suiker zijn? Haha!
Zodra het regent kan de fotoreportage helaas niet doorgaan en verzetten we de fotoshoot. Dit geldt ook voor hevige sneeuwval, hele dichte mist of andere slechte weersomstandigheden. 

We zoeken samen naar een nieuwe, geschikte datum om alsnog jouw onvergetelijke fotoshoot met je paard te kunnen doen.

Ja! Heel graag zelfs! Een helpende hand is onwijs fijn tijdens de fotoshoot. Diegene kan jouw paard even vasthouden wanneer jij je aan het omkleden bent, diegene kan met snoepjes rammelen om de oortjes mooi naar voren te krijgen en het is natuurlijk ook gewoon heel gezellig om iemand mee te nemen tijdens jullie fotoshoot!