Jouw favoriete viervoeter als echt kerstpaard!


Voor je het weet is het weer zo ver, de kerstdagen! Ik kan niet wachten want ik hou enorm van de geur van een kerstboom in huis, de lichtjes overal en de gezelligheid met familie en vrienden. We versieren vaak ons hele huis dus waarom zou je je paard niet voor een keertje feestelijk versieren en bijvoorbeeld de gemaakte foto's voor een unieke kerstkaart gebruiken!

Met deze unieke shoot wil ik jou precies deze kans bieden en jouw lieveling op een unieke manier op de gevoelige plaat zetten!

De kerstkransen


Naar elke fotoshoot neem ik verschillende kerstkransen mee, zo is er voor ieder wat wils. Elke krans is zelfgemaakt en je kan kiezen uit verschillende unieke exemplaren.

Je hoeft niet bang te zijn dat je paard de krans opeet, want hij is volledig van kunststof! Het is natuurlijk belangrijk dat de ballen niet zomaar kapot vallen want dit kan gevaarlijk zijn.

De krans gaat met een speciale sluiting dicht, waardoor hij niet over het hoofd van je paard hoeft. Dit maakt het al een stuk minder spannend!

Jouw fotoreportage

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen twee verschillende pakketten: een privéshoot speciaal voor jou waarbij we alle tijd hebben en je in alle rust de kransen kan uit proberen of een gezellige dag met jouw stalgenootjes, waarbij we alle paarden van stal langs gaan! In beide gevallen zijn alle kerstkransen aanwezig en mag je je eigen foto's uitkiezen.

JOUW EIGEN FOTOGALERIJ
Je krijgt een met wachtwoord beveiligde online galerij waarin je alle foto's kan zien. Hierin kan je jouw favoriete foto's uitzoeken en deze bewerk ik dan voor jou

KERSTKRANSEN
Natuurlijk zitten de kerstkransen inbegrepen bij de prijs. Deze neem ik allemaal mee naar de fotoshoot zodat jij ter plekke jouw favoriete kan kiezen

PROFESSIONEEL BEWERKTE FOTO'S
Jij mag jouw eigen favoriete foto's uitkiezen die ik zorgvuldig bewerk, waardoor je altijd het mooiste resultaat zult ontvangen

JOUW FOTO'S OP HOGE RESOLUTIE
Je ontvangt de foto's op hoge resolutie, zodat ze geschikt zijn om af te drukken waar en wanneer je maar wilt! Ik kan je helpen met de beste drukker te zoeken voor jouw prachtige platen

Wat is er allemaal inbegrepen?

Priveshoot

Alle tijd voor jou alleen!

€ 90,00 *

€ 65,00 per paard 

+ Jouw eigen fotoreportage
+ Uitgebreid de tijd om te fotograferen
+ 3 foto's op hoge resolutie
+ Persoonlijke uitzoekgalerij met mogelijkheid tot het nabestellen van extra foto's 

Boek jouw special

Stalshoot

Een gezellige dag met jouw stalgenootjes

+ Een gezellige dag met al jouw stalgenoten
+ Half uur de tijd per paard
+ 3 foto's op hoge resolutie
+ Persoonlijke uitzoekgalerij
+ Als organisator jouw fotoreportage gratis!
+ Te boeken vanaf 5 paarden op dezelfde locatie

Boek jouw special