Zakelijke shoots

Verkoop en promotie

Wanneer een paard de stal moet verlaten is dat natuurlijk niet leuk, er moet een advertentie gemaakt worden en daar horen ook foto's bij. Deze kan je natuurlijk zelf maken maar goed en duidelijk beeldmateriaal geeft een professionele eerste indruk waardoor ze jouw paard wellicht eerder gaan bekijken dan een ander, die met een paar telefoonfoto's op het internet is gesmeten. 

Dit zakelijke pakket is speciaal bedoeld om jouw paard of pony's op een professionele manier onder de aandacht te brengen. Dit kan zijn voor de verkoop of voor promotie van een (dek)hengst. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om de paarden zo mooi mogelijk op de foto te krijgen.
Ik heb met western en engels gereden paarden ervaring, voor beide disciplines kan je bij Claudia Dermois fotografie terecht.


Goed beeldmateriaal geeft een professionele eerste indruk

+ 6 professioneel bewerkte foto's zonder watermerk
+ Portret-, stand- en rijfoto's
+ Geen tijdslimiet per paard
+ Snel een geschikte datum

+ Foto's binnen 48 uur ontvangen? Dit kan voor €35 extra
+ Meer dan 3 paarden op dezelfde locatie? Neem contact op voor een prijsopgaaf

€ 75,00 excl. btw

Verkoop reportage

Boek nu jouw shoot

Wat anderen vinden

Kelly, Silver Ranch

Claudia is meerdere malen bij ons geweest om paarden op de foto te zetten, zowel voor de verkoop als voor eigen herinneringen. We zijn altijd erg tevreden over het eindresultaat. Claudia heeft veel gevoel om op het juiste moment de mooiste plaatjes te krijgen en in overleg is er altijd veel mogelijk

Altijd erg tevreden met het resultaat!

Marielle en whiz

De shoot was zo leuk en gezellig, het was helemaal niet ongemakkelijk en het voelde alsof ik Claudia al jaren kende. De foto's zijn ver boven verwachting! Ik wist wel dat ze een goede paardenfotograaf was, maar hoe deze foto's zijn gemaakt, WAUW! Een super spontane meid met veel geduld, ik kom zeker terug! "

De foto's zijn ver boven verwachting!

Sharon en Carrera

Claudia nam de tijd met mij en mijn merrie Carrera waardoor we ons al snel op ons gemak voelden. De resultaten van de fotoshoot waren boven verwachting en de foto's werden super snel geleverd! Een erg gezellige avond gehad en ik kan Claudia zeker aanbevelen.

De foto's werden super snel geleverd!

Janet en lady

Claudia is een zeer gedreven paardenfotograaf, ze geeft goed advies en heeft veel geduld om het perfecte plaatje te knippen. Een absolute aanrader!

Zeer gedreven paardenfotograaf!