Ik wil dit!

Paardenfotografie is een prachtige tak van sport, maar het kan ook wel heel lastig zijn! Hoe stel je je camera in, hoe stuur je de modellen aan en hoe maak je nou die ene goeie actiefoto? Ik help jou verder tijdens jouw workshop!

Privéworkshop paardenfotografie

Ga een dag met mij mee

Hoe je de juiste achtergrond kiest voor jouw foto's en wat je daarvoor moet doen

Hoe ik mijn fotoshoots aanpak en geef je alle tips en tricks die ik zelf ook gebruik

Hoe je jouw modellen aanstuurt om het beste resultaat te behalen

Wat de juiste instellingen zijn voor het fotograferen van paarden

Tijdens deze workshop paardenfotografie leer je...

Wil jij jouw fotografie naar een next level brengen?

Dit is hoe het werkt

Nadat je je aanmeldt voor een workshop paardenfotografie, stuur ik je een vragenlijst toe waarin ik graag te weten komt wie je bent, wat je ervaring is en wat je graag wil leren tijdens deze dag. Op deze manier kan ik kijken hoe we deze dag gaan invullen en welke droommodellen daarbij passen

Beginnen bij het begin

stap 1

Met de informatie die jij mij gegeven hebt gaan we aan de slag. Ik zorg dat jouw leerdoelen behaald kunnen worden op deze dag en dat je met een goed gevoel naar huis gaat. 

Je krijgt aan het einde van de workshop nog een leuke goodiebag mee!

Aan de slag

Stap 2

Ik geef jou tijdens de workshop verschillende handvaten en tips mee zodat je zelfverzekerd in de toekomst je shoots kan doen. Je krijgt een naslagwerk met allerlei tips en je mag me na jouw workshop ook altijd nog appen of bellen met vragen. Wanneer het nodig is, plannen we nog een 1-op-1 Skype sessie in!

Nu is het jouw beurt!

STap 3

Merel

De workshop paardenfotografie was een hele mooie ervaring en heel leerzaam. Claudia legde heel fijn uit hoe ze te werk ging en hoe je het beste een paard kan vastleggen. Ik raad deze workshop zeker aan!"

"De workshop paardenfotografie was een hele mooie ervaring

Jenny

Ik vond het een hele leuke én gezellige dag waar ik veel van heb geleerd. Ben er zoveel wijzer van geworden dat ik het binnenkort allemaal uit ga proberen in de praktijk!"

"Ik heb veel van je geleerd

Evelien

Wauw! Je kan zoveel mooiere foto's maken als je instellingen beter begrijpt en goed hebt. Heb  na jouw cursus niet weer op de automatische stand gefotografeerd!"

"Ik heb niet weer in de automatische stand gefotografeerd

Wat anderen zeggen...

Let's Go!

Tijdens de workshopdag vertel ik je eerst alles over de theorie achter het fotograferen van paarden. Vervolgens gaan we dit in de praktijk brengen met jouw droommodel voor de camera!

03

Eerst theorie, dan praktijk!

Ik ga op zoek naar jouw droommodel, zodat je geweldige foto's kan maken voor jouw portfolio. Met z'n drieën plannen we een datum en tijd. 

02

We plannen een datum

In de vragenlijst stel je je kort voor, vertel je over je ervaring tot nu toe en geef je aan wat je graag wil leren tijdens de workshop

01

Meld je aan en ontvang de vragenlijst

Zo simpel kan het zijn!

Klaar om jouw fotografie naar een volgend level te brengen?

Neem direct contact op!

Volg jouw workshop voor een investering van slechts €297,00

Een naslagwerk met alle tips en tricks over het juist instellen van je camera

Een mini-branding shoot waarbij jij zelf ook op de foto gaat! Zo heb je altijd mooie foto's voor op je website.

Een prachtig model op een mooie locatie. De foto's zijn te gebruiken voor jouw portfolio

Toegang tot al mijn kennis. Je mag me alles vragen! Ook na de workshop

We gaan tijdens de privé workshop helemaal in op de theorie én praktijk achter paardenfotografie. Welke keuzes maak je tijdens het fotograferen (locatie, instellingen, poses etc.) en hoe pas je deze toe in de praktijk? De theorie gaan we uitvoeren in de praktijk op een echt model waarbij je dus gelijk kan zien wat we daarvoor besproken hebben. Jij mag zelf je workshop invullen! We kunnen blackfoto's gaan maken op een stal of juist toffe actiefoto's in een natuurgebied!

Voor de privéworkshop heb je een eigen spiegelreflex camera nodig en een 70-200 objectief (of iets wat hier op lijkt). Je hebt geen voorkennis nodig om mee te kunnen doen!

Ben je net begonnen met paardenfotografie en wil je net dat beetje extra in je foto's? 

De privéworkshop paardenfotografie bevat..

Leer mij kennen

Vanaf 2011 fotografeer ik paarden. Eerst op evenementen in volle actie en later ook bij mensen thuis, waar je natuurlijk heel mooi de band kan vastleggen tussen paard en eigenaar en hierbij echt emotie kan fotograferen.

Ik vond het na 10 jaar tijd worden om mijn kennis over te brengen op andere fotografen, zodat jij net zoveel kan genieten van jouw hobby als dat ik dat doe!

Al meer dan 10 jaar paardenfotograaf in Noord-Nederland

Hi, Ik ben Claudia

Jouw fotograaf

Neem contact op!

Weet je niet helemaal zeker of deze meeloopdag wat voor jou is? Plan gratis een kennismakingsgesprek in waarin we jouw wensen bespreken en kijken of ik hieraan kan voldoen! Ik hoor graag van je :)

Twijfel je nog?

Boek een kennismakingsgrespek!