Workshops paardenfotografie

Paardenfotografie is een prachtige tak van sport, maar het kan ook wel heel lastig zijn! Hoe stel je je camera in, hoe stuur je de modellen aan en hoe maak je nou die ene goeie actiefoto?

Claudia Dermois biedt de gelegenheid om meeloopdagen en privé workshops te volgen. Belangrijk is wel dat je in bezit bent van een handmatig instelbare camera en een goede zoomlens. Daarbij heb je natuurlijk ook een gezonde dosis motivatie nodig en de wens om nieuwe dingen te leren!

Een privé workshop kan je zelf boeken en inplannen. De meeloopdagen worden slechts enkele keren per jaar aangeboden. Wanneer er een nieuwe datum beschikbaar is zal de informatie over de betreffende meeloopdag te zien zijn op de site en op social media. Is er geen informatie over te vinden dan is er nog geen nieuwe data bekend. 

Boek jouw workshop!

Wat kan je verwachten?

+ Ik leer je de juiste instellingen voor het fotograferen van paarden
+ Je krijgt tips over hoe je modellen aanstuurt, zodat paard en eigenaar goed op de foto staan.
+ Ik geef je tips over hoe je de juiste locatie kiest voor jouw perfecte plaatje
+ Ik kan je vertellen hoe je de aandacht van het paard trekt en deze vasthoudt
+  Je kijkt mee met mijn workflow en kan daar voor jezelf nuttige punten uit halen
+ We maken tijdens de workshop ook foto's van jou voor je website!
+ Je krijgt aan het einde van je workshop een toffe goodiebag mee naar huis!

Ben je net begonnen met paardenfotografie en wil je net dat beetje extra in je foto's? Loop je tegen bepaalde problemen aan tijdens het fotograferen of wil je gewoon eens kijken hoe een andere paardenfotograaf werkt? Dan is deze privé workshop geschikt voor jou!

We gaan tijdens de privé workshop helemaal in op de theorie én praktijk achter paardenfotografie. Welke keuzes maak je tijdens het fotograferen (locatie, instellingen, poses etc.) en hoe pas je deze toe in de praktijk? De theorie gaan we  uitvoeren in de praktijk op een echt model waarbij je dus gelijk kan zien wat we daarvoor besproken hebben. Jij mag zelf je workshop invullen! We kunnen blackfoto's gaan maken op een stal of juist toffe actiefoto's in een natuurgebied!

Voor de privéworkshop heb je geen voorkennis nodig maar is het wel belangrijk dat je een spiegelreflex camera hebt met een zoomlens, zodat we op de juiste manier paarden kunnen fotograferen.


€ 147,00

Privé workshop paardenfotografie

+ Een leuke meeloopdag met meerdere gemotiveerde fotografen
+ Ik geef je tips over welke instellingen je kan gebruiken tijdens het fotograferen
+ Je kijkt mee in mijn workflow en kan hier zelf de punten uit halen die voor jou fijn werken
+ Heel veel tof beeldmateriaal wat jij voor jouw eigen portfolio mag gebruiken.
+ Achteraf krijg je feedback en tips over hoe jij jouw foto's het beste kan nabewerken
+ Een gezellige groepsapp met alle deelnemers

Ben je benieuwd hoe een fotoshoot met een paard bij mij verloopt en wil je graag eens meekijken? Dit is de kans om meer te weten te komen over paardenfotografie! Deze dag is super geschikt wanneer jij begint met paarden fotografie en graag meer wil leren over modellen aansturen, locaties zoeken en de instellingen die je gebruikt tijdens een fotoshoot met een paard. Daarnaast kan je gelijk netwerken met de andere fotografen die aanwezig zijn en veel nieuwe mensen ontmoeten!

Tijdens een meeloopdag regel ik een of meerdere modellen op een prachtige locatie zodat jij foto’s kunt maken voor je portfolio. Daarnaast kan ik je helpen met de instellingen van je camera en wordt er een groepsapp aangemaakt waarin ik je kan helpen met het bewerken in Adobe Photoshop.

Voor de meeloopdag is het belangrijk dat je in het bezit bent van een zoom lens. Ik kan je helpen met je instellingen van je camera, maar zorg wel dat je ongeveer weet waar alle knopjes zitten om het maximale uit deze dag te kunnen halen!

€ 67,00 - Momenteel geen datum bekend

Groepsworkshop paardenfotografie

Wat anderen zeggen

Wauw wat een bizar mooie foto’s zijn dat geworden!
Hoe laat je je paard mooi kijken? Zullen ze zich gedragen? Allemaal vragen die door je hoofd gaan maar Claudia regelt het, en draait voor niks haar hand om. 

Claudia nogmaals bedankt voor de super mooie foto’s en wij komen zeker weer!

- Anna

Claudia is een zeer professionele paardenfotograaf, zij kan mens en dier met veel emotie en uitdrukking vast leggen op de gevoelige plaat.

- Chantal

De workshop paardenfotografie was een hele mooie ervaring en heel leerzaam. Claudia legde me heel fijn uit hoe ze te werk ging en hoe je het best een paard kan vastleggen. Ik raad deze workshop zeker aan!

- Merel