Als paardenfotograaf reis ik door heel Nederland maar ben ik het meeste te vinden in Drenthe, Groningen en Friesland. Door de jaren heen heb ik de meest prachtige paarden op de foto mogen zetten, van pasgeboren veulens tot aan meervoudig wereldkampioenen en alles wat daar tussen zit. Ik deed fotoshoots met mensen 'voor de leuk' en fotoshoots omdat hun dierbaarste paard ingeslapen moest worden. Allemaal heeft het zijn eigen charme en emotie. En precies die emotie, die leg ik graag vast. 

Bekijk hieronder een aantal van mijn foto's om een beeld te krijgen van mijn stijl als fotograaf. 

portfolio

Mijn mooiste foto's, door de jaren heen

Mijn werk als paardenfotograaf

Alle informatie

Een fotoshoot kan al vanaf €145 maar je kan het uiteindelijk zo duur maken als je zelf wil, voor vrijwel ieder budget bied ik een fotoshootpakket aan.  De meeste mensen kiezen voor het all inclusive pakket maar de keuze ligt natuurlijk volledig bij jou.

Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang je altijd een informatiepakket zodat je goed voorbereid op pad kan gaan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk snel verder!

Ben jij klaar om jullie verhaal vast te laten leggen?

Fotoshoot met jouw paard

Wat anderen vinden

Joukje, OK Farm reiners

Wanneer je weet dat Claudia komt wordt alles uit de kast getrokken voor een leuke shoot. Het maakt bijna niet uit wat je aan hebt: Claudia maakt er hoe dan ook iets gaafs van! De resultaten zijn steeds verbluffend. En ‘t is nog gezellig ook! Ze is enorm gedreven, kundig en geduldig. En zelfs buiten je ‘comfortzone’ voelt het nog comfortabel. Kortom: een dikke aanrader!

Claudia maakt er hoe dan ook iets gaafs van!

minka warringa

De foto’s van Claudia zijn stuk voor stuk raak! Iedere uitdrukking vastleggen precies zoals het paard is, dat talent moet je maar net hebben. Alle foto’s die Claudia heeft gemaakt van mijn paarden zijn simpelweg fantastisch en een dierbare herinnering, die extra waardevol zijn geworden toen ik afscheid heb genomen van mijn oude merrie.

De foto's van Claudia zijn stuk voor stuk raak!

Juliette en mio

Ondanks dat de shoot niet helemaal vlekkeloos verliep zijn de resultaten geweldig en kijk ik er nog iedere dag met veel plezier op terug! De fotoshoot ging snel en voelde totaal niet ongemakkelijk, dat was fijn want ik hou niet zo van op de foto gaan. We hebben een erg gezellige middag gehad en ik kan Claudia zeker aanbevelen!

Ik kijk er nog iedere dag met veel plezier op terug

Janet en lady

Claudia is een zeer gedreven paardenfotograaf, ze geeft goed advies en heeft veel geduld om het perfecte plaatje te knippen. Een absolute aanrader!

Zeer gedreven paardenfotograaf!

Kelly, Silver Ranch

Claudia is meerdere malen bij ons geweest om paarden op de foto te zetten, zowel voor de verkoop als voor eigen herinneringen. We zijn altijd erg tevreden over het eindresultaat. Claudia heeft veel gevoel om op het juiste moment de mooiste plaatjes te krijgen en in overleg is er altijd veel mogelijk

Altijd erg tevreden met het resultaat!

Marielle en whiz

De shoot was zo leuk en gezellig, het was helemaal niet ongemakkelijk en het voelde alsof ik Claudia al jaren kende. De foto's zijn ver boven verwachting! Ik wist wel dat ze een goede paardenfotograaf was, maar hoe deze foto's zijn gemaakt, WAUW! Een super spontane meid met veel geduld, ik kom zeker terug! "

De foto's zijn ver boven verwachting!