Door middel van 1-op-1 coaching, online cursussen en workshops kan ik jou een stap verder helpen richting jouw droombusiness! No-nonsense advies, soms wat direct maar altijd vanuit de beste bedoelingen help ik jou graag verder.

Ik help                                   fotografen een stap verder in hun bedrijf

ambitieuze

paardenfotograaf

Loop jij vast in je ontwikkeling als paardenfotograaf?

BEEN THERE. DONE THAT.
MAAR JE HOEFT NIET VAST TE BLIJVEN ZITTEN!

Tien jaar geleden startte ik als paardenfotograaf, ik probeerde van alles uit, zat uren achter youtube filmpjes en heb ongeveer alle websites over fotografie en ondernemen wel doorgelezen. Kon dat sneller? Absoluut. Gingen er heel vaak dingen fout? Absoluut!

Ik kan jou helpen om al dit werk en fouten te besparen, want ik deel graag met jou mijn pad en visie op ondernemen en fotograferen. 

In 2009 startte ik met het fotograferen van alles wat los en vast zat! Vooral mijn verzorgpony Natasja en pony's van vriendinnetjes waren vaak het 'slachtoffer' van mijn uitprobeersels. Ik zocht allerlei tips over fotograferen op internet en youtube en leerde mezelf fotograferen. 

Ik sleepte mijn camera overal mee naartoe, totdat in 2013 iemand een foto van mij wilde kopen. Ik wist niet wat me overkwam! Iets in mij dacht: 'maar als er één iemand is die een foto wil kopen, zijn er vast meer!'. Ik ben me gaan specialiseren in het fotograferen van paarden, heb verschillende workshops en cursussen gevolgd en heb vanaf dat jaar mijn camera geen moment onaangeraakt gelaten. Dat brengt mij tot waar ik nu ben, fulltime paardenfotograaf! Ik ben op m'n bek gegaan en heb geweldige tijden meegemaakt maar vooral door te doen, te blijven leren en door te zetten heb ik mijn doelen weten te bereiken. En jij kan dat ook!

'als er één iemand mijn foto wil kopen, zijn er vast meer'

ben jij klaar om de volgende stap te zetten binnen jouw bedrijf?

Na jaren fotograferen was de spanning er een beetje uit, tijd voor een volgende stap! Ik ging workshops paardenfotografie geven aan beginnende fotografen maar ik merkte al snel dat mijn hart hier niet lag. Na een paar (niet spannende) workshops merkte ik dat de hobbyfotograaf die zijn camera beter wilde leren kennen niet mijn ideale klant was. 

Ik zoek naar de ambitieuze fotografe die graag een stap verder wil in haar bedrijf maar een beetje vastloopt, net even die schop onder de kont nodig heeft en graag wil leren van iemand die het allemaal al eens meegemaakt heeft. En diegene hoop ik voor jou te kunnen zijn. 

merel

De workshop paarden-fotografie was een hele mooie ervaring. Claudia legde precies uit hoe ze te werk ging

Aanmelden

Heb jij je camera al goed door maar wil je graag nog eens meekijken met een professionele paardenfotograaf? De workshop paardenfotografie kan je daarbij helpen! Ik neem je mee in mijn workflow waarbij ik je laat zien wat mijn klant van begin tot eind meemaakt. Je gaat mee tijdens de shoot en ziet hoe ik mijn modellen aanstuur en waarom ik bepaalde keuzes maak in mijn foto's. 

Vooraf geef jij aan wat je graag wil leren, zodat ik de juiste modellen kan zoeken voor onze workshop. We gaan ons volledig focussen op jouw leerdoelen!

Workshop paardenfotografie

De puntjes op de I

Ik ben klaar voor verandering!

Vind je een uur niet genoeg en wil je direct doorpakken? De kick-off sessie is wat je nodig hebt. Hierbij gaan we ons een hele dag  (inclusief lunch) richten op jouw (toekomstige) bedrijf. Wat is er nog nodig? Wat kan er beter? 

Voor de kick-off sessie bekijk ik jouw bedrijf door de ogen van een klant en zal ik je gelijk tips en tricks meegeven om jouw bedrijf en personal brand nóg beter te maken. Daarnaast gaan we het hebben over nieuwe ideeën en kijken we naar jouw  toekomstplannen. Na die tijd ontvang je alles natuurlijk ook nog in een handig overzicht, zodat je altijd terug kan lezen wat we besproken hebben.

Kick-off sessie

Direct doorpakken

Dit wil ik!

Sparren met een ervaren fotograaf die zelf de stap van hobbyfotograaf naar fulltime paardenfotograaf heeft gemaakt? Tijdens de coachingsessie van een uur kan en mag je mij alles vragen! Vooraf overleggen we waarmee ik jou kan helpen en deze onderwerpen pluizen we samen helemaal uit. Ik geef je een inkijkje in mijn werkwijze, vertel je wat mijn visie is op bepaalde onderwerpen en behoed je voor fouten die ik waarschijnlijk al wel eens heb gemaakt.

Coaching sessies

Even dat zetje in de goede richting

€98 excl. BTW

€ 449 excl. Btw

€ 297 excl. btw