Tien jaar geleden startte ik als paardenfotograaf, ik probeerde van alles uit, zat uren achter youtube filmpjes en heb ongeveer alle websites over fotografie en ondernemen wel doorgelezen. Kon dat sneller? Absoluut. Gingen er heel vaak dingen fout? Absoluut!

Ik kan jou helpen om al dit werk en fouten te besparen, want ik deel graag met jou mijn pad en visie op ondernemen en fotograferen. Door middel van 1-op-1 coaching, workshops en online producten kan ik jou een stap verder helpen richting jouw droombusiness! Je krijgt van mij altijd no-nonsense advies, soms wat direct maar altijd vanuit de beste bedoelingen. Ik help jou graag met het bouwen van jouw perfecte bedrijf!

fotografen

Laat mij je helpen

De volgende stap in jouw fotografiebedrijf

In 2009 startte ik met het fotograferen van alles wat los en vast zat! Vooral mijn verzorgpony Natasja en pony's van vriendinnetjes waren vaak het 'slachtoffer' van mijn uitprobeersels. Ik zocht allerlei tips over fotograferen op internet en youtube en leerde mezelf fotograferen. 

Ik sleepte mijn camera overal mee naartoe, totdat in 2013 iemand een foto van mij wilde kopen. Ik wist niet wat me overkwam! Iets in mij dacht: 'maar als er één iemand is die een foto wil kopen, zijn er vast meer!'. Ik ben me gaan specialiseren in het fotograferen van paarden, heb verschillende workshops en cursussen gevolgd en heb vanaf dat jaar mijn camera geen moment onaangeraakt gelaten. Dat brengt mij tot waar ik nu ben, fulltime paardenfotograaf! Ik ben op m'n bek gegaan en heb geweldige tijden meegemaakt maar vooral door te doen, te blijven leren en door te zetten heb ik mijn doelen weten te bereiken. En jij kan dat ook!

'als er één iemand mijn foto wil kopen, zijn er vast meer'

ben jij klaar om de volgende stap te zetten binnen jouw bedrijf?

Na jaren fotograferen was de spanning er een beetje uit, tijd voor een volgende stap! Ik ging workshops paardenfotografie geven aan beginnende fotografen maar ik merkte al snel dat mijn hart hier niet lag. Na een paar (niet spannende) workshops merkte ik dat de hobbyfotograaf die zijn camera beter wilde leren kennen niet mijn ideale klant was. 

Ik zoek naar de ambitieuze fotografe die graag een stap verder wil in haar bedrijf maar een beetje vastloopt, net even die schop onder de kont nodig heeft en graag wil leren van iemand die het allemaal al eens meegemaakt heeft. En diegene hoop ik voor jou te kunnen zijn. 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Heb je geen inspiratie om te posten dus plaats je maar niks?  Zichtbaar zijn op social media hoeft niet moeilijk te zijn. Door middel van de content calendar wordt jouw 'social media life' een stuk makkelijker én leuker. 

Stel je voor:
 • Meer rust ervaren omdat jij je posts al vooruit kan plannen en daarom is er meer tijd voor de écht leuke dingen
 • Meer interactie met jouw volgers door strategische posts die je met gemak kan schrijven
 • De perfecte balans tussen waarde en vermaak delen en jouw aanbod doen.
 • Niet eindeloos meer nadenken over een geschikte post en elke dag een nieuw idee wilt!


PRIJZEN & MEER INFO >

The Content Calendar

 • Direct na aanschaf kan jij de Content Calendar downloaden
 • 365 contentideeën om te posten op Instagram en Facebook
 • Speciaal gemaakt voor paardenfotografen
 • Je kan op ieder moment beginnen, je zit niet vast aan bepaalde datums of maanden!
 • Meer rust en plezier in het werken met social media
 • Meer interactie met jouw (potentiële) klanten

Schaf direct aan!

€29,99

The Content Calendar

Sparren met een ervaren fotograaf die zelf de stap van hobbyfotograaf naar fulltime paardenfotograaf heeft gemaakt? Tijdens de coachingsessie van een uur kan en mag je mij alles vragen! Vooraf overleggen we waarmee ik jou kan helpen en deze onderwerpen pluizen we samen helemaal uit. Ik geef je een inkijkje in mijn werkwijze, vertel je wat mijn visie is op bepaalde onderwerpen en behoed je voor fouten die ik waarschijnlijk al wel eens heb gemaakt.

Je ontvangt na het coaching gesprek altijd nog een verslag, zodat je dit op je gemak kan terug lezen en met de actiepunten aan de slag kan gaan.

PRIJZEN & MEER INFO >

1-op-1 coaching

1-op-1 coaching

 • 1 uur coaching via Zoom of Skype
 • We bespreken jouw leerpunten, die je vooraf kan aangeven 
 • Verslag van besproken punten en actielijst achteraf
 • Meekijken in mijn workflow als paardenfotograaf
 • Gebruik maken van mijn kennis als ondernemer

Boek nu!

€ 98

Deze prijs is exclusief BTW

Kick-off sessie

Wil jij direct doorpakken met jouw bedrijf? De kick-off sessie is wat je nodig hebt. Hierbij gaan we ons een hele dag (inclusief lunch) richten op jouw (toekomstige) bedrijf. Wat is er nog nodig? Wat kan er beter?  En hoe gaan we dit aanpakken?

Voorafgaand aan de kick-off sessie bekijk ik jouw bedrijf door de ogen van een klant en zal ik je gelijk actiepunten meegeven om jouw bedrijf en personal brand nóg beter te maken. Daarnaast gaan we het hebben over nieuwe ideeën en kijken we naar jouw toekomstplannen. Na die tijd ontvang je alles natuurlijk ook nog in een handig overzicht, zodat je altijd terug kan lezen wat we besproken hebben.

Prijzen & meer info >

Kick-off sessie

 • Van 10:00 - 17:00  een hele dag coaching van een ervaren paardenfotograaf en ondernemer
 • We zitten op een prachtige locatie inclusief heerlijke lunch
 • Naar huis met een hele berg inspiratie en een kijkje in mijn werkwijze
 • Een lijst met actiepunten om jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen!
 • Jij weet na de sessie precies welke mindset er nodig is om een succesvol ondernemer te worden!
 • Je gaat naar huis met een liefdevolle schop onder je kont die er voor zorgt dat jij actie gaat ondernemen!

Ik wil NEXT Level gaan!

€ 347

Deze prijs is exclusief BTW