Na meer dan 500 fotoshoots kan ik je vertellen dat foto's echt belangrijk zijn, ookal denk je nu misschien van niet. Het kunnen zomaar de laatste momenten van jullie samen zijn die worden vastgelegd. Helaas hebben onze trouwe viervoeters niet het eeuwige leven en zal je eens afscheid moeten gaan nemen, dit is natuurlijk alles behalve leuk.

Om te voorkomen dat jouw liefste paard slechts een vage herinnering blijft, is het goed om jullie geweldige band samen vast te laten leggen. Al kijk je nooit weer naar de foto's, je hebt ze tenminste en je kan ze er altijd bij pakken als je die behoefte eens hebt. 

Tijdens de shoot gaan we voor een ongedwongen sfeer waarbij de band tussen jou en je paard goed zichtbaar wordt, ik geef aanwijzingen maar blijf het liefst op de achtergrond, zodat jullie samen het moment beleven

fotoshoots

LAAT JULLIE VERHAAL VASTLEGGEN

Foto's worden pas belangrijk als je ze niet hebt

Een fotoreportage die helemaal naar wens in te vullen is, meerdere paarden op de foto? Of liever op 2 locaties? Alles is mogelijk tijdens de All inclusive fotoreportage

Jij wil alleen het beste voor jouw paard en daar hoort natuurlijk ook een prachtige fotoshoot bij. Wil jij echt jullie verhaal laten vastleggen en mooie herinneringen voor altijd op beeld hebben? Dan is het All inclusive pakket echt wat voor jou!

PRIJZEN & MEER INFO >

All inclusive fotoreportage

 • Fotoreportage is helemaal naar wens in te vullen, meerdere paarden en/of locaties mogelijk
 • Geen tijdsdruk, het is jouw dag!
 • Welkomstpakket met uitgebreid advies voorafgaand aan de fotoreportage
 • Je eigen foto's uitkiezen uit jouw persoonlijke galerij
 • 20 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie
 • Mogelijkheid om meer foto's te bestellen

Boek nu!

€ 395

Fotoshootprijs is inclusief BTW en exclusief reiskosten

All inclusive fotoreportage

Deze fotoreportage geeft jou goede basis voor prachtige herinneringen met jouw paard! Je mag zelf de locatie uitzoeken waar wij de foto's gaan maken maar ik kan natuurlijk ook suggesties doen! 

Dit is hét pakket voor jou als je een aantal leuke foto's van je paard wilt hebben maar ook denkt: 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'.  Wil je een fijne fotoshoot zonder teveel gekkigheid? Dan is dit het pakket voor jou.

PRIJZEN & MEER INFO >

Making memories

Making memories

 • Fotoreportage van één paard op één locatie
 • Portretfoto's + rij- of actiefoto's
 • Uitgebreid advies voorafgaand aan de fotoreportage
 • Je eigen foto's uitkiezen uit jouw persoonlijke galerij
 • 12 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie
 • Mogelijkheid om meer foto's te bestellen

Boek nu!

€ 324

Fotoshootprijs is inclusief BTW en exclusief reiskosten

Back to black - stalshoot

Wat is er nou gezelliger dan samen met jouw stalgenootjes een fotoshoot doen?
 Met deze shoot maken wij in ongeveer 30 tot 45 minuten blackfoto's van jouw paard, gewoon bij jullie op stal!

Blackphoto's zijn chique en tijdloos en een prachtige eyecatcher voor aan de muur. Je paard knalt echt van het scherm af tijdens deze shoot!

Wat hebben we nodig? Een stal/schuurdeur van 2 tot 3 meter breed. Je hoeft voor deze fotoshoot dus niet ver van huis. 

Prijzen & meer info >

Back to black - minishoot

 • Mini shoot van ongeveer 30-45 min.
 • Mogelijk vanaf 3 paarden op 1 locatie
 • Portretfoto's met zwarte achtergrond 
 • Uitgebreid advies voorafgaand aan de fotoreportage
 • Je eigen foto's uitkiezen uit jouw persoonlijke galerij
 • 5 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie
 • Mogelijkheid om meer foto's te bestellen

Boek nu!

€ 147

Fotoshootprijs is inclusief BTW en exclusief reiskosten

per paard

HOE WERKT HET?

Volgende stap >

Waarschijnlijk heb je mijn hele website, Instagram en Facebookaccount al doorgespit en bevalt het wat je hebt gezien. De volgende stap is om te kijken of ik kan voldoen aan jouw wensen! Vaak komt dit wel goed maar even afstemmen is wel belangrijk.

Als ik kan voldoen aan jullie ideeën, plannen we een datum en locatie voor de fotoshoot!

Ik hoor graag wat jouw wensen zijn

Laten we kennis maken

Hoe werkt het?

VOLGENDE STAP >

Nu de datum vaststaat is de pret pas echt begonnen! Je ontvangt van mij nog een pakketje die je helpt met voorbereiden op dé grote dag. Vlak voor de shoot neem ik natuurlijk nog even contact met je op over het tijdstip wanneer we afspreken, maar kijken we ook naar de weersverwachting.

Nu kan de pret beginnen!

De datum staat vast

Hoe werkt het?

VOLGENDE STAP >

Heel belangrijk maar vaak vergeten, oefen van tevoren! Oefen met stilstaan en een stukje weglopen, oefen met vreemde locaties. Zorg dat er geen verrassingen zijn voor je paard tijdens de shoot.

Wil je graag foto's zonder zadel? Oefenen! Een nieuw hoofdstel in? Laat je paard eerst wennen. Zo voorkomen we ongelukken en zenuwachtige paarden.

Zorgeloos met je paard op stap

Oefenen, oefenen, oefenen!

Hoe werkt het?

VOLGENDE STAP >

Misschien ben je zelfs een beetje zenuwachtig voor de shoot maar dat is nergens voor nodig! Ik help je door de shoot heen en we gaan er een hele toffe dag van maken. 

Zorg dat je op tijd bent bij je paard, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en dat je op tijd bent voor onze afspraak. Zorg dat je alles bij je hebt en dat je je goede humeur meeneemt en dan komt het helemaal goed :).

Daar gaan we dan

De grote dag!

Hoe werkt het?

VOLGENDE STAP >

Poeh, dat was wat! De fotoshoot zit er op en nu begint mijn werk pas echt. Ik zorg dat je binnen 72 uur een voorproefje hebt ontvangen en dat jij je foto's uit kan zoeken. Dit mag je namelijk zelf doen!

Binnen 4 weken na de fotoshoot ontvang je uiteindelijk het eindresultaat en kan je genieten van jouw foto's. Eerst alleen digitaal, later ontvang je ook nog een album (afhankelijk van jouw gekozen pakket). 

Nu begint mijn werk pas echt

Na de fotoshoot

Hoe werkt het?

Terug naar het begin

Je ontvangt jouw foto's via de mail, zorg dat je ze goed opslaat! Ik bewaar de foto's die we hebben gemaakt ook altijd maar er kan natuurlijk altijd wat mis gaan. Zorg daarom dus dat jouw foto's goed opgeslagen zijn op een USB stick (bij te bestellen) of in de cloud zodat je ze nooit meer kwijt raakt. 

Het eindresultaat van de shoot mag je natuurlijk met iedereen delen! De foto's zijn geschikt om te delen op social media maar je kan ze ook afdrukken. Je ontvangt namelijk jouw favoriete foto's op hoge resolutie en zonder logo!

Pak de tissues maar alvast

Daar zijn ze dan

Hoe werkt het?

Wat anderen vinden

Joukje, OK Farm reiners

Wanneer je weet dat Claudia komt wordt alles uit de kast getrokken voor een leuke shoot. Het maakt bijna niet uit wat je aan hebt: Claudia maakt er hoe dan ook iets gaafs van! De resultaten zijn steeds verbluffend. En ‘t is nog gezellig ook! Ze is enorm gedreven, kundig en geduldig. En zelfs buiten je ‘comfortzone’ voelt het nog comfortabel. Kortom: een dikke aanrader!

Claudia maakt er hoe dan ook iets gaafs van!

minka warringa

De foto’s van Claudia zijn stuk voor stuk raak! Iedere uitdrukking vastleggen precies zoals het paard is, dat talent moet je maar net hebben. Alle foto’s die Claudia heeft gemaakt van mijn paarden zijn simpelweg fantastisch en een dierbare herinnering, die extra waardevol zijn geworden toen ik afscheid heb genomen van mijn oude merrie.

De foto's van Claudia zijn stuk voor stuk raak!

Juliette en mio

Ondanks dat de shoot niet helemaal vlekkeloos verliep zijn de resultaten geweldig en kijk ik er nog iedere dag met veel plezier op terug! De fotoshoot ging snel en voelde totaal niet ongemakkelijk, dat was fijn want ik hou niet zo van op de foto gaan. We hebben een erg gezellige middag gehad en ik kan Claudia zeker aanbevelen!

Ik kijk er nog iedere dag met veel plezier op terug

Janet en lady

Claudia is een zeer gedreven paardenfotograaf, ze geeft goed advies en heeft veel geduld om het perfecte plaatje te knippen. Een absolute aanrader!

Zeer gedreven paardenfotograaf!

Kelly, Silver Ranch

Claudia is meerdere malen bij ons geweest om paarden op de foto te zetten, zowel voor de verkoop als voor eigen herinneringen. We zijn altijd erg tevreden over het eindresultaat. Claudia heeft veel gevoel om op het juiste moment de mooiste plaatjes te krijgen en in overleg is er altijd veel mogelijk

Altijd erg tevreden met het resultaat!

Marielle en whiz

De shoot was zo leuk en gezellig, het was helemaal niet ongemakkelijk en het voelde alsof ik Claudia al jaren kende. De foto's zijn ver boven verwachting! Ik wist wel dat ze een goede paardenfotograaf was, maar hoe deze foto's zijn gemaakt, WAUW! Een super spontane meid met veel geduld, ik kom zeker terug! "

De foto's zijn ver boven verwachting!

Veelgestelde vragen

Meestal zijn we ongeveer anderhalf uur bezig, afhankelijk van hoe de shoot verloopt natuurlijk. Sommige paarden zijn wat drukker en dan nemen we iets langer de tijd, zodat je paard altijd op zijn gemak op de foto kan. Probeer geen dingen direct na de shoot te plannen want als je moet haasten gaat het vrijwel altijd mis, paarden voelen dat toch altijd aan.  

Dit is helemaal niet erg! Tijdens een fotoshoot bij mij staan alle paarden altijd aan een (speciaal) halster. Ik maak gebruik van een speciaal halster maar vergeet ook zeker niet je eigen favoriete halster en hoofdstel mee te nemen naar de shoot. Zorg wel dat je dit tuig extra goed gepoetst hebt, want de kleinste details zijn zichtbaar op de foto.

Wist je dat fotografen van suiker zijn? Zodra het regent kan de fotoshoot helaas niet doorgaan en verzetten we de shoot. Dit geldt ook voor voor hevige sneeuwval, hele dichte mist of andere slechte weersomstandigheden. We zoeken samen naar een nieuwe, geschikte datum om dan alsnog jouw onvergetelke fotoshoot te kunnen doen. Wanneer er sprake is van een spoedgeval (verkoop, inslapen), dan plannen we de shoot dezelfde dag nog, tussen de buien door.

JA! Heel graag zelfs! Een helpende hand is onwijs fijn en eigenlijk zelfs onmisbaar tijdens de fotoshoot. Diegene kan jouw paard even vasthouden tijdens het omkleden, helpen de oortjes naar voren te krijgen en het is natuurlijk ook gewoon enorm gezellig als er iemand mee is! Vraag dus zeker iemand of die je kan helpen tijdens jouw fotoreportage want hier hebben we beide alleen maar voordeel van. Lukt het je niet om hulp te regelen? Geef dit dan tijdig aan, dan zorg ik dat ik een assistent meeneem.

Alles kan en mag tijdens jouw fotoshoot, jij bepaalt hoe de dag verloopt! Ik ken door heel Nederland leuke fotoplekken waarbij we prachtige foto's kunnen maken maar uiteraard heb jij het beslissende oordeel. Kan jouw paard niet op de trailer of blijf je liever op stal? Ook thuis is een fotoshoot geen enkel probleem, dat doen eigenlijk de meeste klanten bij een fotoshoot! Op stal kunnen we mooie blackphoto's maken en in het weiland komen we al een heel eind, dit is vaak ook heel erg mooi.

Dan kan je me natuurlijk altijd een berichtje sturen via de mail of whatsapp! Dan beantwoord ik al jouw vragen met liefde!
Mijn nummer is 06 22 08 15 56

Boek jouw fotoshoot!

Wacht niet te lang! Boek vandaag nog jouw fotoshoot of stel jouw vragen aan mij zodat we kunnen overleggen over de mogelijkheden. Al meer dan 500 paardeneigenaars gingen je voor!


See you soon?

LET'S GO! DIT GAAT ZO TOF WORDEN!

Neem contact op!