Fotoshoots

Laat jullie verhaal vastleggen

Na meer dan 500 fotoshoots kan ik je vertellen dat foto's echt belangrijk zijn, ookal denk je nu misschien van niet. Het kunnen zomaar de laatste momenten van jullie samen zijn die worden vastgelegd. Helaas hebben onze trouwe viervoeters niet het eeuwige leven en zal je eens afscheid moeten gaan nemen, dit is natuurlijk alles behalve leuk.

Om te voorkomen dat jouw liefste paard slechts een vage herinnering blijft, is het goed om jullie geweldige band samen vast te laten leggen. Al kijk je nooit weer naar de foto's, je hebt ze tenminste en je kan ze er altijd bij pakken als je die behoefte eens hebt. 

Tijdens de shoot gaan we voor een ongedwongen sfeer waarbij de band tussen jou en je paard goed zichtbaar wordt, ik geef aanwijzingen maar blijf het liefst op de achtergrond, zodat jullie samen het moment beleven


Foto's worden pas belangrijk als je ze niet hebt

Ben jij klaar om jullie verhaal te vereeuwigen?

Kortom, geen ongemakkelijke momenten waarbij we op zoek gaan naar de perfecte modellen-look. We gaan direct aan de slag en ik leg jullie vast hoe jullie zijn, wat er op dat moment gebeurt en wat er op dat moment speelt. Je hebt geen ervaring als model nodig dus, gewoon jezelf zijn is genoeg!

Na de shoot laat ik jou zelf de foto's uitkiezen, jij weet tenslotte het beste hoe jouw paard is. Ik kan die ene foto wel helemaal geweldig vinden maar als dat niet echt weergeeft hoe jouw paard is, is de foto nog niet zo veel waard. Jij hebt zelf de regie!

HOE WERKT HET?

Volgende stap >

Waarschijnlijk heb je mijn hele website, Instagram en Facebookaccount al doorgespit en bevalt het wat je hebt gezien. De volgende stap is om te kijken of ik kan voldoen aan jouw wensen! Vaak komt dit wel goed maar even afstemmen is wel belangrijk.

Als ik kan voldoen aan jullie ideeën, plannen we een datum en locatie voor de fotoshoot!

Ik hoor graag wat jouw wensen zijn

Laten we kennis maken

Hoe werkt het?

VOLGENDE STAP >

Nu de datum vaststaat is de pret pas echt begonnen! Je ontvangt van mij nog een pakketje die je helpt met voorbereiden op dé grote dag. Vlak voor de shoot neem ik natuurlijk nog even contact met je op over het tijdstip wanneer we afspreken, maar kijken we ook naar de weersverwachting.

Nu kan de pret beginnen!

De datum staat vast

Hoe werkt het?

VOLGENDE STAP >

Heel belangrijk maar vaak vergeten, oefen van tevoren! Oefen met stilstaan en een stukje weglopen, oefen met vreemde locaties. Zorg dat er geen verrassingen zijn voor je paard tijdens de shoot.

Wil je graag foto's zonder zadel? Oefenen! Een nieuw hoofdstel in? Laat je paard eerst wennen. Zo voorkomen we ongelukken en zenuwachtige paarden.

Zorgeloos met je paard op stap

Oefenen, oefenen, oefenen!

Hoe werkt het?

VOLGENDE STAP >

Misschien ben je zelfs een beetje zenuwachtig voor de shoot maar dat is nergens voor nodig! Ik help je door de shoot heen en we gaan er een hele toffe dag van maken. 

Zorg dat je op tijd bent bij je paard, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en dat je op tijd bent voor onze afspraak. Zorg dat je alles bij je hebt en dat je je goede humeur meeneemt en dan komt het helemaal goed :).

Daar gaan we dan

De grote dag!

Hoe werkt het?

VOLGENDE STAP >

Poeh, dat was wat! De fotoshoot zit er op en nu begint mijn werk pas echt. Ik zorg dat je binnen 72 uur een voorproefje hebt ontvangen en dat jij je foto's uit kan zoeken. Dit mag je namelijk zelf doen!

Binnen 4 weken na de fotoshoot ontvang je uiteindelijk het eindresultaat en kan je genieten van jouw foto's. Eerst alleen digitaal, later ontvang je ook nog een album (afhankelijk van jouw gekozen pakket). 

Nu begint mijn werk pas echt

Na de fotoshoot

Hoe werkt het?

Terug naar het begin

Je ontvangt jouw foto's via de mail, zorg dat je ze goed opslaat! Ik bewaar de foto's die we hebben gemaakt ook altijd maar er kan natuurlijk altijd wat mis gaan. Zorg daarom dus dat jouw foto's goed opgeslagen zijn op een USB stick (bij te bestellen) of in de cloud zodat je ze nooit meer kwijt raakt. 

Het eindresultaat van de shoot mag je natuurlijk met iedereen delen! De foto's zijn geschikt om te delen op social media maar je kan ze ook afdrukken. Je ontvangt namelijk jouw favoriete foto's op hoge resolutie en zonder logo!

Pak de tissues maar alvast

Daar zijn ze dan

Hoe werkt het?

Mijn favoriete foto's door de jaren heen

Bekijk mijn werk

Bekijk mijn portfolio >

Wat anderen vinden

Kelly, Silver Ranch

Claudia is meerdere malen bij ons geweest om paarden op de foto te zetten, zowel voor de verkoop als voor eigen herinneringen. We zijn altijd erg tevreden over het eindresultaat. Claudia heeft veel gevoel om op het juiste moment de mooiste plaatjes te krijgen en in overleg is er altijd veel mogelijk

Altijd erg tevreden met het resultaat!

Marielle en whiz

De shoot was zo leuk en gezellig, het was helemaal niet ongemakkelijk en het voelde alsof ik Claudia al jaren kende. De foto's zijn ver boven verwachting! Ik wist wel dat ze een goede paardenfotograaf was, maar hoe deze foto's zijn gemaakt, WAUW! Een super spontane meid met veel geduld, ik kom zeker terug! "

De foto's zijn ver boven verwachting!

Sharon en Carrera

Claudia nam de tijd met mij en mijn merrie Carrera waardoor we ons al snel op ons gemak voelden. De resultaten van de fotoshoot waren boven verwachting en de foto's werden super snel geleverd! Een erg gezellige avond gehad en ik kan Claudia zeker aanbevelen.

De foto's werden super snel geleverd!

Janet en lady

Claudia is een zeer gedreven paardenfotograaf, ze geeft goed advies en heeft veel geduld om het perfecte plaatje te knippen. Een absolute aanrader!

Zeer gedreven paardenfotograaf!

 — Veelgestelde vragen —

Veelgestelde vragen

No. 1

Meestal zijn we ongeveer anderhalf uur bezig, afhankelijk van hoe de shoot verloopt natuurlijk. Sommige paarden zijn wat drukker en dan nemen we iets langer de tijd, zodat je paard altijd op zijn gemak op de foto kan. Probeer geen dingen direct na de shoot te plannen want als je moet haasten gaat het vrijwel altijd mis, paarden voelen dat toch altijd aan.

No. 2

Dit is helemaal niet erg! Tijdens een fotoshoot bij mij staan alle paarden altijd aan een (speciaal) halster. Ik maak gebruik van een speciaal halster maar vergeet ook zeker niet je eigen favoriete halster en hoofdstel mee te nemen naar de shoot. Zorg wel dat je dit tuig extra goed gepoetst hebt, want de kleinste details zijn zichtbaar op de foto.

No. 3

Wist je dat fotografen van suiker zijn? Zodra het regent kan de fotoshoot helaas niet doorgaan en verzetten we de shoot. Dit geldt ook voor voor hevige sneeuwval, hele dichte mist of andere slechte weersomstandigheden. We zoeken samen naar een nieuwe, geschikte datum om dan alsnog jouw onvergetelke fotoshoot te kunnen doen. Wanneer er sprake is van een spoedgeval (verkoop, inslapen), dan plannen we de shoot dezelfde dag nog, tussen de buien door.

No. 4

JA! Heel graag zelfs! Een helpende hand is onwijs fijn tijdens de fotoshoot. Diegene kan jouw paard even vasthouden tijdens het omkleden, helpen de oortjes naar voren te krijgen en het is natuurlijk ook gewoon enorm gezellig als er iemand mee is!

No. 5

Dat mag zeker! Jouw gekozen fotoshootpakket veranderd hierdoor echter niet, dus je zal wat minder foto's per paard kunnen uitkiezen binnen jouw pakket. Ook als je jouw hond graag op de foto wil hebben mag die gerust mee naar de shoot want stiekem vind ik dat heel erg leuk!

No. 6

Alles kan en mag tijdens jouw fotoshoot! Ik ken door heel Nederland leuke fotoplekken waarbij we prachtige foto's kunnen maken maar uiteraard heb jij het beslissende oordeel. Kan jouw paard niet op de trailer of blijf je liever op stal? Ook thuis is een fotoshoot geen enkel probleem, dat doen de meeste klanten bij een fotoshoot! Op stal kunnen we mooie blackphoto's maken en in het weiland komen we al een heel eind, dit is vaak ook heel erg mooi.

No. 7

Dan kan je me natuurlijk altijd een berichtje sturen via de mail of whatsapp! Dan beantwoord ik al jouw vragen met liefde 

Boek jouw shoot!

Deze fotoreportage is helemaal naar wens in te vullen, alles komt aan bod! Blackfoto's, rijfoto's, actiefoto's en natuurlijk portretfoto's, je mag het helemaal zelf samenstellen!


+ Fotoreportage is helemaal naar wens in te vullen, meerdere paarden en/of locaties mogelijk
+ Geen tijdsdruk, het is jouw dag!
+ Welkomstpakket met uitgebreid advies voorafgaand aan de fotoreportage
+ Je eigen foto's uitkiezen uit jouw persoonlijke galerij
+ 15 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie
+ Mogelijkheid om meer foto's te bestellen
+ € 50,00 nabesteltegoed

Niks is te gek

All inclusive

€ 274,00

Volgende optie >

Boek jouw shoot!

Deze fotoreportage geeft jou goede basis voor prachtige herinneringen met jouw paard! Je mag zelf de locatie uitzoeken waar wij de foto's gaan maken maar ik kan natuurlijk ook suggesties doen!


+ Fotoreportage van één paard op één locatie
+ Portretfoto's + rij- of actiefoto's
+ Uitgebreid advies voorafgaand aan de fotoreportage
+ Je eigen foto's uitkiezen uit jouw persoonlijke galerij
+ 10 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie
+ Mogelijkheid om meer foto's te bestellen

Een goede basis

Making memories

€ 224,00

Volgende optie >

Boek jouw shoot!

Stijlvolle en tijdloze foto's laten maken? Kies dan het 'Back to black' pakket! We maken hierbij alleen blackfoto's bij jou op stal. Je mag vervolgens je favoriete foto's zelf uitzoeken!


+ Mini shoot van ongeveer 30-45 min.
+ Portretfoto's met zwarte achtergrond 
+ Uitgebreid advies voorafgaand aan de fotoreportage
+ Je eigen foto's uitkiezen uit jouw persoonlijke galerij
+ 5 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie
+ Mogelijkheid om meer foto's te bestellen

Blackfoto minishoot

Back to black

€ 147,00

Volgende optie >