Dierengek, netflix-verslinder, hondeneigenaar, wildlife dierverzorger. Maar vooral; gepassioneerd paardenfotograaf in het noorden van Nederland.

Welkom op mijn eigen hoekje op het internet

Hi! Ik ben Claudia

13 jaar

Ervaring als paardenfotograaf

200 +

Paarden gefotografeerd in 2021

249

paardeneigenaars gingen je voor

Al vanaf jongs af aan begeef ik me tussen de paarden. Dressuur rijden, honderd keer eraf vallen tijdens de springlessen en uiteindelijk begonnen met western rijden. In de afgelopen tien jaar heb ik bijna elk weekend, tussen het paardrijden door, besteed aan het fotograferen van deze prachtige dieren. Uiteindelijk zijn deze twee hobby’s samengekomen tot mijn grootste passie: paardenfotografie.

Als ‘paardenmeisje’ weet ik maar al te goed wat een band met een paard inhoudt. Dat is iets speciaals wat je alleen snapt als je het zelf meegemaakt hebt. Je bent helemaal in je element en vergeet alle problemen om je heen even als jij samen met je beste vriend even in je bubbeltje zit. Wanneer jouw paard iets mankeert, trek je gewoon de hele planning over de kop want hij is het belangrijkste. Die speciale band, dat is iets wat alleen iemand kan fotograferen die snapt wat dat inhoudt.

Als paardenfotograaf is het mijn doel om jullie unieke band vast te leggen en hier de mooiste herinneringen van te maken. Laten we dit samen gaan maken!

Je kan mij onder andere kennen van het verenigingsblad van de Vereniging voor Duitse Herders, het Groninger Paard, de WRAN en ook staan er met enige regelmaat foto's in de Paardenkrant, Het Dagblad van het Noorden en The Westen Rider

Waar kom je mij tegen?

Foto's worden pas belangrijk op het moment dat je ze niet hebt. Helaas is dit iets wat ik zelf eerst moest ervaren voordat ik doorkreeg dat het écht zo was. Dierbare herinneringen van jou en jouw allerbeste viervoeter zijn belangrijk, want hoe vervelend ook; hij zal niet voor altijd blijven. Ik help jullie graag met het vereeuwigen van jullie band en herinneringen samen.

Je hebt misschien al wel tientallen foto's van je paard gemaakt met je telefoon en zijn ze allemaal leuk voor op Social media maar zijn het écht de foto's die jij later graag aan de muur wil hebben hangen? Vaak niet. Je wilt graag foto's waar jullie beiden geweldig op staan, waar jullie hechte band goed zichtbaar is en foto's die je op elk mogelijk formaat aan de muur kan hangen omdat de kwaliteit goed is.

Want Foto's worden pas belangrijk op het moment dat je ze niet hebt