Ik werkte bij de Belastingdienst, volgde een opleiding tot wildlife dierverzorger maar besloot uiteindelijk paardenfotograaf te worden. 

Hoe is dat gegaan?

Paardenfoto's waar je alleen maar heel               op kan zijn

Ik ben claudia en ik help jou aan

trots

In 2009 startte ik met het fotograferen van alles wat los en vast zat! Vooral mijn verzorgpony Natasja was vaak het 'slachtoffer' van mijn uitprobeersels. Ik sleepte mijn camera overal mee naartoe, totdat in 2013 iemand een foto van mij wilde kopen. Ik wist niet wat me overkwam! Iets in mij dacht: 'maar als er één iemand is die een foto wil, zijn er vast meer!'. Ik ben me gaan specialiseren in het fotograferen van paarden, heb verschillende workshops en cursussen gevolgd over ondernemen en fotograferen en heb vanaf dat jaar mijn camera geen moment onaangeraakt gelaten. Dat brengt mij tot waar ik nu ben, fulltime paardenfotograaf!

Ik heb ook andere banen gehad, maar niks bracht mij het geluk en vrijheid wat ik nu ervaar. Een goed loon is leuk maar uiteindelijk moet je vooral doen wat je gelukkig maakt, want dat levert het meeste op! Ik fotografeer door het hele land en leer nu andere fotografen hoe zij hun bedrijf naar een next level kunnen brengen.
 


Van hobbyfotograaf naar professional!

Je kan mij kennen van

- Joukje

Claudia maakt er hoe dan ook iets gaafs van! De resultaten zijn steeds verbluffend en 't is nog eens gezellig ook! Ze is enorm gedreven, kundig en geduldig.

Als ‘paardenmeisje’ weet ik maar al te goed wat een band met een paard inhoudt. Dat is iets speciaals wat je alleen snapt als je het zelf meegemaakt hebt. Je bent helemaal in je element en vergeet alle problemen om je heen even als jij samen met je beste vriend even in je bubbeltje zit. Helaas worden paarden vaak niet zo oud als dat wij dat worden en dan blijken foto's toch heel belangrijk te zijn. Helaas moest ik eerst zelf de fout in gaan voordat ik dat door had.

Samen met mijn eerste verzorgpony Natasja, heb ik precies 1 leuke foto van een wedstrijd die we samen hebben gereden. Van de paarden daarna heb ik vrijwel geen foto's en wat heb ik daar nu een spijt van.. Als ik mensen vertel over mijn vorige paarden kan ik ze er geen beeld bij geven en ook mijn herinneringen aan de paarden vervagen. Gelukkig kan ik met mijn bedrijf jou voor deze fout behoeden!

Als paardenfotograaf is het mijn doel om jullie unieke band vast te leggen en hier de mooiste herinneringen van te maken. Laten we dit samen gaan maken! 

Foto's worden pas belangrijk als je ze niet hebt

Alle informatie over shoots

Natasja en ik op wedstrijd in 2010

Een korte samenvatting

Laten we elkaar wat beter leren kennen

Een korte introductie ;). Hebben we overeenkomsten?!

Lievelingseten

Alles wat italiaans is

droomvakantie

Een tour door the USA!

Ik luister de hele dag naar

Luke Combs 

ik zeg nooit 'nee' tegen

een avondje met vriendinnen

favoriete serie

orange is the new black

alternatieve baan

Dierverzorger in de dierentuin

Volg mijn leven via insta

Welcome

Bekijk de foto's snel

Stond ik langs de bakrand tijdens jouw wedstrijd? Bekijk en bestel de foto's snel!

Bekijk jouw showfoto's

Evenementen

Bekijk de mogelijkheden

Coaching van een fotograaf die al meer dan tien jaar ervaring heeft, om zelf een betere fotograaf te worden

Word een betere fotograaf

Coaching

Boek jouw fotoshoot

Een onvergetelijke fotoshoot samen met jouw paard. Want foto's worden pas belangrijk als je ze niet hebt.

Fotoshoot met jouw paard

Fotoshoots

Paardenfotografie is een vak apart en niet elke fotograaf kan ook gelijk paarden fotograferen. Ik kan jou helpen aan prachtige paardenfoto's, zowel als paardeneigenaar en als (beginnend) fotograaf. 

Wil jij prachtige foto's van je paard? Of zoek je iets anders?

Waar kan ik je mee helpen?

Laten we samenwerken

Ik had zelf de eerste jaren geen flauw idee waar ik mee bezig was en wat had ik graag iemand gehad die mij aan de hand had genomen en vertelde hoe ik het beste bepaalde dingen kon aanpakken binnen mijn bedrijf. 

Ik vind het belangrijk dat mensen vooral plezier beleven binnen het ondernemen deel daarbij graag mijn kennis aan gemotiveerde (beginnende) ondernemers. 
Ik vind het zonde om alles altijd maar voor jezelf te houden en help jou graag een stapje verder. Ik heb mijn achtergrond als bedrijfsleider en fotograaf gecombineerd om jou te kunnen helpen!

ondernemen kan heel lastig zijn

MY WHY