NQHA Luxembourg International Championships

Wauw, een tijdje geleden werd ik gevraagd door de Nederlandse Quarter Horse Associatie (NQHA) om foto’s te komen maken op hun International Championships. Wat een eer! Ik had nog niet eerder een grote show gefotografeerd dus ik vond het heel spannend, maar ik dénk dat het wel aardig gelukt is. Ik neem jullie graag mee in mijn weekend in Grathem voor de NQHA!

Het was warm, heel warm. Met 30 graden op de thermometer werd het programma aangepast voor het welzijn van de paarden, dat was natuurlijk super! We startten daarom elke ochtend om 7:00 uur om voor de ergste warmte aan te zijn. Op het heetst van de dag hadden we een pauze of een onderdeel waarbij de paarden niet hoefden te werken, en dan gingen we ‘s avonds als het weer afkoelde verder met de wat intensievere onderdelen.

Ik heb een enorm leuk en gezellig weekend gehad waarbij ik heel veel nieuwe mensen heb mogen leren kennen. Eenmaal thuis begint voor mij de pret pas echt, want nu kan het bewerken beginnen!

Heb je meegereden en je foto’s nog niet gezien? Via deze link kan je jouw foto’s bestellen en/of bekijken!

Ik wil iedereen van de NQHA enorm bedanken voor de gezellige en goed georganiseerde show, Reining Center Meertenhof bedankt voor de gastvrijheid! Tot snel!

SHARE THIS POst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *