Mijn favoriete tools als fotograaf

Naast een camera heb je natuurlijk veel meer nodig om je bedrijf als fotograaf te kunnen runnen. Ik gebruik verschillende tools om mijn bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen en deze deel ik graag een aantal van deze favorieten met je. Let op, in de post staan verschillende referral links waardoor je korting kan krijgen maar waar ik soms ook wat geld aan verdien.

Mijn grootste zakenpartner kan ik het wel noemen. In Pixieset maak ik galerijen waar mijn klanten hun favoriete foto’s van de shoot kunnen uitzoeken maar heb ik ook mijn online winkeltje om foto’s van wedstrijden en shows te kunnen verkopen!

Via deze link krijg je $20 korting op je eerste betaling.

Ik vind boekhouden spontaan leuk geworden door middel van Paperdork. Het is een super fijn boekhoudprogramma waarbij je een eigen cijferbaas krijgt die al jouw transacties en aangiftes controleert en doet. Super fijn!

Ik heb helaas geen korting voor je, maar wel een linkje naar hun prachtige bedrijf!

Met Showit heb ik mijn website gebouwd. Een super fijne builder waarin je alles kan bouwen wat je wil! Het is in het begin even oefenen maar als je het eenmaal doorhebt is het echt een super fijn programma!

Probeer via deze link Showit een maand gratis uit!

Voor mij absoluut onmisbaar. De programma’s van Adobe. Ik gebruik Lightroom en Photoshop dagelijks! Voor €12 per maand heb je een abonnement op beide programma’s en kan je je foto’s echt geweldig bewerken!

Klik hier voor het Fotografie-abonnement van Adobe

Echte grafisch ontwerpers krijgen hier misschien spontaan jeuk van, maar sinds ik Canva ken ben ik zo blij! Je kan er makkelijk flyers, visitekaartjes, advertenties en alles wat je nog meer kan bedenken mee maken!

Probeer Canva gratis uit! Zelf heb ik een Pro account, dit geeft je nog wel een aantal voordelen dus dat is zeker een aanrader.

Om mijn posts op Instagram en Facebook in te plannen gebruik ik de Business Suite van Meta. Hierin kan je beide accounts koppelen en beheer je het makkelijk met de app! Een dikke aanrader!

SHARE THIS POst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *