NQHA Novice Show – Rijnstone Ranch Ermelo

Het showseizoen gaat dan echt beginnen en we trapten af met de NQHA Novice Show bij de Rijnstone Ranch in Ermelo. We hadden er geweldig weer bij waardoor we eens een keer naar buiten konden, dat gebeurt niet vaak!

De locatie is prachtig en je zit heerlijk koel tussen de bomen, met geluiden van allerlei vogeltjes op de achtergrond. Ik geniet altijd enorm op deze prachtige locatie. Maar goed, we komen er natuurlijk ook voor de paarden! Ook dit jaar mag ik mij weer fotograaf bij de NQHA noemen en dit doe ik met enorm veel plezier.

Geniet mee van de beelden van de eerste NQHA Novice show!

Heb je meegereden en je foto’s nog niet gezien? Via deze link kan je jouw foto’s bestellen en/of bekijken!

Ik wil iedereen van de NQHA enorm bedanken voor de gezellige en goed georganiseerde show, Rijnstone Ranch bedankt voor de gastvrijheid! Tot snel!

SHARE THIS POst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *