Foto's nabestellen

Als het goed is heb je voor de shoot al bedacht wat je graag met de foto's wilt gaan doen die je gaat ontvangen. Bijvoorbeeld een prachtige foto aan de muur of een fotoboek maken met afdrukken erin! Je kan natuurlijk ook de foto's alleen digitaal gebruiken maar als dit niet het geval is, is het goed om hier over na te denken en te kijken wat een mooi plekje in huis is!

Jouw gekozen pakket bevat een bepaald aantal foto's maar wanneer je niet kan kiezen, kan je natuurlijk ook extra digitale foto's bijbestellen. Deze foto's worden, net zoals de andere foto's, zorgvuldig nabewerkt en ook deze ontvang je altijd op hoge resolutie en zonder watermerk.

Je hoeft niet direct foto's te bestellen na je fotoshoot, jouw uitgekozen foto's bewaar ik altijd en kan je ook later nog bestellen. De meeste wanddecoraties en fotoafdrukken worden binnen een week geleverd maar hierin ben ik afhankelijk van de leveranciers. Wil je iets voor een verjaardag of de feestdagen bestellen? Doe dit dan op tijd!

Digitale bestanden

Kan je niet goed kiezen en wil je meer digitale bestanden bestellen? Elke foto wordt professioneel nabewerkt en je ontvangt deze altijd op hoge resolutie zonder logo. De digitale bestanden zijn geschikt als achtergrond voor computer of telefoon, je kan ze laten afdrukken en zijn ook te gebruiken om te plaatsen op social media. 

1 extra digitale foto
5 extra digitale foto's
10 extra digitale foto's

€ 15,00
€ 60,00
€ 100,00

Wanddecoraties en afdrukken

Fotoafdrukken

10 x 15 cm 
13 x 18 cm
20 x 30 cm
30 x 40 cm

€ 5,00
€ 7,50
€ 12,50
€ 20,00

De foto's worden standaard op mat fotopapier gedrukt. Wil je liever glanzend papier? Geef dit aan bij je bestelling!

Aluminium

30 x 45 cm
40 x 60 cm
50 x 75 cm

€ 65,00
€80,00
€100,00

De aluminium wanddecoratie is op alle gewenste formaten te bestellen. Bovengenoemd zijn de meest voorkomende afmetingen. De wanddecoratie wordt inclusief handig ophangsysteem geleverd

Mijn absolute favoriet!

USB Stick 

Niet het risico lopen dat je de foto's kwijt raakt in de online cloud? Bestel na jouw fotoreportage een mooie USB stick met alle bestanden er op.
Op deze manier kan je de foto's goed bewaren!

De USB stick kost €24,95

Mini album

Een mooi linnen harmonica album van 15 x 15 cm met 8 van je favoriete foto's er in! Jij mag zelf bepalen welke er in komen maar ik kan je natuurlijk ook verrassen!

Het mini album kost €34,95