Victoria Park Wolvega

Als paardenfotograaf in Noord-Nederland moet je er soms even op uit! Ik ben na een lange tijd weer eens op de het Victoria park in Wolvega geweest. Gezellig samen met mijn vader zijn we een middagje wezen kijken en ondanks dat het behoorlijk waaide daar op de vlakte, konden we tussen de races door lekker binnen opwarmen. Natuurlijk moest mijn camera mee en heb ik een aantal toffe foto’s die ik wil delen!

Vanaf jongs af aan al helemaal dol op paarden en heeft dit doorgevoerd in haar werk. Woont in Drenthe maar reist het hele land door om prachtige paarden met hun eigenaar op de foto te zetten. Het doel van elke fotoreportage: de band tussen paard en eigenaar vastleggen op de meest liefdevolle manier

Claudia Dermois

paardenfotograaf

Meer over Claudia

Bekijk mijn werk in het portfolio

Fotoshoot boeken? Alle info!

Volg een workshop paardenfotografie