Yvet & Amy

Yvet Geertsema en Far Ute White Dona

Laatst was ik op bezoek bij Yvet op stal, haar Paint merrie Amy mocht op de foto! Yvet vertelde mij later dat Amy veel problemen had met haar hoeven en dat ze eigenlijk niet hadden verwacht dat deze geweldige merrie nog bij ons zou zijn. Dat ze samen zo op deze foto’s staan is dus echt geweldig en daardoor ben ik zelf ook stiekem wel iets trotser op deze foto’s, want kijk ze nou eens samen!

Ook hadden ze een paar knappe merries met veulens staan en natuurlijk mochten ook die even op de foto! We hebben een hele gezellige middag gehad en de resultaten zijn echt prachtig geworden

SHARE THIS POst

  1. […] de vloer van de opening ook goed aan want op een blackfoto zie je elk rommeltje liggen. Yvet heeft de vloer hier keurig aangeveegd en daardoor zijn de resultaten een stuk mooier dan wanneer er […]

  2. […] de vloer van de opening ook goed aan want op een blackfoto zie je elk rommeltje liggen. Yvet heeft de vloer hier keurig aangeveegd en daardoor zijn de resultaten een stuk mooier dan wanneer er […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *