Iris & Dersina

De eerste (en laatste) keer dat ik een fotoshoot op het strand deed, is al zeker 5 of 6 jaar geleden! Het was toen heel mistig en slecht weer waardoor je eigenlijk niks van de zee zag, oepsie. Toen appte Iris mij dat ze graag een keer naar het strand wilde voor foto’s. Nou, dan ben ik natuurlijk de laatste die daar nee tegen zegt!

We gingen naar het strand in Workum waar je in het najaar met je paard mag komen en wat een rust! Het weer was prachtig maar het strand was nagenoeg leeg. We konden dus alle tijd en ruimte nemen die we nodig hadden! Het was voor mij natuurlijk ook weer even een uitdaging omdat ik dit op deze manier natuurlijk nog nooit had gedaan. De resultaten mogen er wezen! Kijk en geniet mee

SHARE THIS POst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *