Waarom zou je een fotoshoot met je paard doen?

Een fotoshoot met je paard is zoveel meer dan alleen ‘even een fotosessie’ doen. Het is hét moment om aan de buitenwereld jouw bijzondere band tussen jou en jouw liefste paard en de liefde voor dier en sport te laten zien en te laten vastleggen.

Ik geef je een aantal redenen waarom jij écht een keer een fotoshoot moet doen met je paard:

Versterk jullie band

Een fotoshoot met je paard geeft je dé mogelijkheid om de prachtige band tussen jou en je paard te vieren en te laten vastleggen. We leggen de verbinding en samenwerking vast en op de foto’s ga je de liefde en harmonie tussen jou en je paard terug zien. Vaak is een paard toch een soort van familielid en precies dat willen we tijdens de fotoshoot vastleggen!

Een herinnering voor altijd

Zoals ik al eerder zij, naast dat jouw paard een prachtig dier is, is hij vaak ook een deel van de familie. Ze maken verschillende fases van ons leven mee en soms helpen ze ons juist door hele moeilijke of juist mooie fases heen! Maar, helaas is het ook zo dat paarden vaak niet zo oud worden als dat jij wordt. Daarom is het goed om deze prachtige band inclusief alle herinneringen die je met je paard hebt, vast te laten leggen. Zo blijven deze momenten voor altijd bewaard en verlies je deze nooit meer uit het oog.

Deel jouw passie met de buitenwereld

Mensen zonder paarden zullen het lastig begrijpen wat de band met een paard inhoudt. Misschien vinden ze je zelfs wel een beetje een ‘gek paardenmeisje’ omdat je altijd bij dat paard te vinden bent. Laat aan de buitenwereld zien waarom jij altijd bij dat paard bent, door middel van prachtige foto’s die jouw passie voor paarden(sport) weergeven. Ik denk dat na de fotoshoot mensen heel goed snappen waarom jij altijd weer in de stal te vinden bent!

Een hele nieuwe ervaring!

Een fotoshoot met je paard is natuurlijk niet iets wat je dagelijks doet, misschien zelfs niet jaarlijks! We rijden regelmatig, gaan wekelijks op les en soms natuurlijk op buitenrit. Maar hoe vaak ga jij een hele nieuwe ervaring met jouw paard aan? Een fotoshoot is daar natuurlijk een super toffe mogelijkheid voor want geloof me, het is een heeeele nieuwe ervaring. De meest gehoorde zin tijdens mijn shoots is: ‘Dat doet ‘ie anders nooit!’. Paarden blijven ons verrassen, het liefst tijdens fotoshoots. Maar ik beloof dat het een hele leuke nieuwe ervaring wordt!

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Een fotoshoot is natuurlijk ook een hele onderneming, kijk daarom goed welke fotograaf er bij jou past! Ben ik die fotograaf? Dat is natuurlijk een hele eer voor mij! Ik vertel je graag meer over de fotoshoots, hoe dat in zijn werk gaat en wat de tarieven zijn op deze pagina

SHARE THIS POst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *