Juliette & Mio

Juliette kwam een tijdje geleden naar me toe met de vraag of ik haar en haar Appaloosa Mio op de foto wilde zetten, Mio is ook geen drie meer en ze wilde graag mooie foto’s van hun samen. Wat mij betreft een hele goeie zet want inderdaad, paarden blijven helaas niet voor altijd bij ons, hoe graag we dat ook zouden willen! Gelukkig gaat het heel goed met Mio en hebben we prachtige foto’s kunnen maken!

Toen we eenmaal op de heide stonden begon het nog te miezeren ook, als dit maar goed komt dacht ik nog bij mezelf. Maar dat kwam het gelukkig! Het bleef bij een paar spetters en we hebben een hele mooie shoot kunnen doen!

Wil jij ook graag een shoot doen met jouw paard? Twijfel niet te lang! Waarschijnlijk is jouw paard nu nog gezond en in goede conditie en dat is de beste tijd om foto’s te laten maken. Wanneer ze ziek zijn gaat het rap achteruit en ondanks dat de herinneringen even dierbaar zijn, staat je paard er niet zo mooi op als dat hij eigenlijk altijd was. Meer informatie over fotoshoots? Dat vind je hier!

SHARE THIS POst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *