Anita & Edo

Een tijd geleden ontving Anita een geweldige cadeaubon van haar kinderen! Ze kreeg een fotoshoot cadeau. Voordat de shoot plaats vond waren we wel een tijdje verder, eerst zorgde een vervelend ongelukje ervoor dat de shoot niet door kon gaan, toen was het weer onwijs slecht weer. Maar het wachten werd beloond! Het was tijd voor de fotoshoot van Anita & Edo! We hebben prachtige foto’s kunnen maken tussen de herfstbladeren en Edo is zelfs nog even het water in geweest! Als een echte koele Groninger liet hij alles gebeuren en was er veel mogelijk in ruil voor een snoepje, haha!


Wil jij ook graag een shoot doen met jouw paard? Meer informatie over fotoshoots: Dat vind je hier!

SHARE THIS POst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *